ΚΩΔΙΚΟΙ : G20, D50, D70 κ.α.

Οδηγίες τοποθέτησης για χρήση σε αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, φορτηγά, λεωφορεία, τρακτέρ, κ.λ.π.

 

Βημα 1ο : Στερέωση συσκευής.

Αναζητήστε το σωληνάκι παροχής καυσίμου1. Στερεώστε τη συσκευή (μαύρο κουτί), με δεματικά από το πίσω μέρος της, πλησίον του σωλήνα παροχής καυσίμου, σε οποιοδήποτε σημείο είναι εφικτό εκτός του ίδιου του σωλήνα παροχής, αποφεύγοντας σημεία πολύ ζεστά, σε απόσταση μικρότερη των 20cm από το τύλιγμα.

 

Βήμα 2ο : Τύλιγμα ¨κεραίας¨.

Τυλίξτε το μονό καλώδιο σαράντα (40) στροφές εξωτερικά και γύρω από το σωληνάκι παροχής καυσίμου2, μετά το φίλτρο και πριν τον ψεκασμό σε οποιαδήποτε θέση, στερεώνοντας το με δεματικά στην αρχή και στο τέλος του τυλίγματος. Αφού τελειώσετε, κόψτε το καλώδιο που περισσεύει και μονώστε την άκρη του. Προσέξτε, το τύλιγμα να μην ακουμπάει σε μεταλλική επιφάνεια, δηλαδή να μη γειώνεται.

 

Βήμα 3ο : Σύνδεση με το ρεύμα (τρεις διαφορετικοί τρόποι).

Α) : Συνδέστε το μαύρο-κόκκινο καλώδιο σε μπαταρία3 12v,

Β) : Συνδέστε το κόκκινο καλώδιο σε μια ασφάλεια που να τροφοδοτείται με ρεύμα κατά την εκκίνηση του κινητήρα4 και το μαύρο σε μια βίδα που να γειώνεται5,

Γ) : Συνδέστε το κόκκινο καλώδιο με ένα καλώδιο που να τροφοδοτείται με ρεύμα κατά την εκκίνηση του κινητήρα4 και το μαύρο σε μια βίδα που να γειωνεται5.

Βήμα 4ο : Λειτουργία συσκευής.

Βεβαιωθείτε ότι άναψε η ενδεικτική λυχνία (λαμπάκι), στο πάνω μέρος του μαύρου κουτιού. Πλησιάστε και ακουμπήστε το δοκιμαστικό στο τύλιγμα. Βεβαιωθείτε πως ανάβει η κόκκινη λυχνία του δοκιμαστικού, ενώ παράλληλα ακούγεται ο χαρακτηριστικός του ήχος. Η συσκευή είναι σε λειτουργία.

 

 

Μη διστάσετε για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή απορία, να απευθυνθείτε στο τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας.

 

Επεξηγήσεις :

1 : Σωληνάκι εισόδου καυσίμου στον κινητήρα, ΠΡΟΣΟΧΗ ! Όχι το σωληνάκι της επιστροφής του καύσιμου στο ντεπόζιτο (σε όποιες περιπτώσεις υπάρχει).

2 : Ως μονό σπιράλ, η μια σπείρα διπλά στην άλλη.

3 : Το μαύρο στον αρνητικό πόλο, το κόκκινο στο θετικό πόλο.

4 : Προτεινόμενη χρήση.

5 : Σε επαφή με το σασί του οχήματος ή στον αρνητικό πόλο της μπαταριάς.

 

Κατεβάστε τις οδηγίες τοποθέτησης για οχήματα σε εκτυπώσιμη μορφή pdf, κάνοντας κλικ εδώ (919KB).

m-service